• 0727-16 86 96
  • peter@megaskara.se

MEGA utökar samverkan med allt fler aktörer

 

 

MEGA är centrumföreningen som utökar sitt arbete att omfatta allt fler näringsidkare och organisationer för bättre samverkan och ett större utbud av aktiviteter.  Föreningen består idag av drygt 70 företag och organisationer och har ett mångårigt och gott samarbete som nu är på väg att stärkas ytterligare. Allt fler företag runt om i kommunen visar intresse att gå med och även sponsra föreningens arrangemang.

På föreningens årsstämma utsågs under tisdagskvällen styrelseledamöter från fastighetsägarna, Skara Handel, Skara kommun och Övrig servicenäring.
Läs mer här.

Axevalla Travbana är en av medlemmarna i MEGA som har sin verksamhet utanför centrum . På bilden intervjuas projektledare Peter Gustavsson om Travveckan, ett nytt samarbete som i år kommer att utökas med ett stort antal aktiviteter i samband med StoChampionats-helgen.

Skara Handel har gett föreningen i uppdrag att arbeta med platsutveckling av handeln i Skara, vilket ska resultera i en handlingsplan för 2019. Arbetet sker i samarbete med Skara kommun och näringslivet i Skara.